In asteptarea aventurii

Posted on Posted in Pe drumuri

Acum ceva vreme am fost cooptat in calitate de fotograf alaturi de alti bloggeri in echipa expeditiilor #Goodyear4x4, prilejuite de Goodyear 4×4 Experience , powered by Tiriac Auto.

Recunosc ca am primit invitatia cu multa bucurie, odata ce am aflat ca masinile cu care vom merge, puse la bataie de Tiriac Auto, vor fi Ford Kuga, un SUV care are o cota foarte buna, iar incaltat cu anvelopele Goodyear Efficient Grip SUV ma fac sa cred ca vom face o figura buna pe traseul care-l va alege ghidul nostru, proaspatul tatic al unei carti pe care o vreau in biblioteca mea, Doru Panaitescu.

Sunt oarecum mai tehnic, odata ce offroad-ul nu-mi este deloc strain, practic asta de ceva vreme, am un monstru in curte pe care in decursul anilor l-am toooot incaltat cu felurile anvelope,  iar experienta, dorinta, si spiritul tehnic m-au tinut intotdeauna aproape de genul acesta de detalii. Dar despre asta, am sa va povestesc la intoarcere… Revin insa la actiunile zilei de astazi, cumva in anticiparea weekendului ce vine.

Astazi, apropiindu-se data plecarii in prima tura (fac parte dintre privilegiatii care vor merge in doua ture) l-am sunat pe Doru sa il intreb daca a facut deja traseul si cam ce locuri vom vedea, prilej de bucurie odata ce am aflat ca printe alte destinatii, vom lua la cercetat si pasul Rucar – Bran, ocazie cu care vom urca spre Simon, mai precis pe Dealul Balabanului, spre Schitul Bran.

 

273085_1892140072836_4318613_o

Zic de bucurie pentru ca am mai fost in locurile acelea, acum cativa ani, cautand Conacul Boieresc,  pe care l-am gasit la capatul unui drum forestier, care dupa penumbra si racoarea padurii ne-a scos intr-o poiana ce se deschide spre o priveliste care iti ia suflarea si te trezesti dintr-odata intr-un basm…

259059_1892139192814_6304863_o

Am avut atunci mult noroc cu vremea, erau niste nori destul de amenintatori, care pana la urma au fost cumintei si nu si-au varsat asupra mea incarcatura, lasandu-ma sa admir in voie seria de poienite si tapsanurile inflorate ale Dealului Balaban.

273049_1892139752828_4748177_o

Stay tuned si urmariti pe Facebook hashtag-ul #Goodyear4x4. Promitem poze multe si frumoase!

Leave a Reply